Sep 11, 2017

First Giveaway By Blog Buku Pinky!

 http://bukupinky.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky_5.html

Klik Banner

Assalamualaikum
Jom join first giveaway by bukupinky.blogspot.com. Giveaway ini berlangsung dari 5 September sehingga 5 Oktober 2017. Lama kan, Syarat-syarat mudah sahaja. Hadiah pun best!Apalagi tunggu..

.Beralamat di Malaysia.
2.Follow Blog saya Buku Pinky
3.Follow Google+
4.Buat entry ringkas dan letak banner giveaway ni serta backlink pada gambar.
5.Copy & paste URL entry korang ke dalam ruang komen.

Hadiah pertama : RM30
Hadiah kedua: RM20
Hadiah ketiga:RM10
Hadiah keempat: Reload RM5
Hadiah Saguhati (5 Orang) : Bookmark magnet comel

Entry paling kreatif: RM20

Sponsor Giveaway:







7 comments:

  1. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg cantik ini. Jemputlah ke blog saya pula. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  2. good luck...jemput singgah blog saya :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  3. jalan jalan singgah sini. semoga ada rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  4. Good luck tau, dari GA yang sama

    http://mija-blur.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pink.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini...good luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  6. selamat pagi , singgah dari GA yg sama .

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    eh , keputusan GA dah keluar . dah tahu ke ? hehe

    ReplyDelete